Bolig

Huse & byggegrunde

BYGGEGRUNDE - Vi har super-attraktive byggegrunde til priser fra ca. 35.000 kr. - ofte er hækken sat, græsset er sået, æbletræerne har produceret æbler i mange år, og naboerne har bagt kagen! Drivhuset mangler måske et par glas, men ellers er der gjort klart til jeres drømmehus i sten eller træ i 1- eller 1½ plan! - eller vil I hellere gi' omkring 900.000 kr. for en grund i f.eks. Gistrup??

 

HUSE - Vi kan tilbyde huse i prisklassen fra 300.000 og op…......små overskuelige huse, store huse med mange muligheder, nyere huse som er lette at gøre indflytningsklare, gamle charmerende huse der måske kræver et par praktiske hænder, små gårde, hvor der er plads til ungernes kaniner, høns og hest og endelig har vi rigtig billige huse, som kræver mange timers arbejde, men som kan blive familiens billige skræddersyede luksusbolig.)

 

INFRASTRUKTUR . 9 afgange mod Aalborg dagligt/timedrift mod Hadsund - en velfungerende og billig måde at blive fragtet rundt på. Om sommeren er der indsat ekstra linjer mod Ø.Hurup - bare spring på, og du bliver næsten kørt i bølgerne!

 

Se mere på home.dk, EDC.dk, johnfrandsen.dk og på tom-pedersen.dk som er vores primære ejendomsmæglere i lokalområdet, og søg på Skelund og Veddum - postnummeret er 9560,

 

Boliger til salg .... i hvert fald lige nu.....

Dagens udvalgte:

Løbende vedligeholdt villa på stille vej!

 

 

På en stille vej i Skelund befinder sig en villa, der er opført i 1995, men som stadig står utrolig flot i dag! Villaen er løbende vedligeholdt og har netop fået malet alt udvendigt og indvendigt. Indretningsmæssigt har man sørget for ikke at have spildplads, hvilket har givet plads til en dejlig stor stue med godt lysindfald hvorfra, der igennem franske døre, ledes til et godt køkkenalrum med plads til spiseplads og køkken i lyse elementer med stålgreb. Desuden byder villaen på hele 3 store værelser samt 2 badeværelser, der begge har gulvvarme og bruseniche. Fra huset store soveværelse er der direkte adgang til det store badeværelse. Ydermere er der en god entré samt et godt bryggers med viktuialierum.

 

Udenfor er der en stor solrig terrasse samt en flot og nem have, med gode hyggekroge. Her finder man desuden også et mindre skur med plads til redskaber. Lig desuden mærke til den utrolig billige varme!

 

 

 

138m2

Pris Kr. 1.145,000

Se mere på www.edc.dk

postnummer 9560

 

Copyright © skelund-Veddum.dk. Design stenderholmriis.dk 2014