Derfor skal I bo her

Derfor...skal du bosætte dig hos os!

 

 

 

Vi har en utrolig flot cykelsti imellem byerne - vores navlestreng - "Kirsebærstien" - der er lige blevet plantet en ny portion Veddum-kirsebærtræer på den - specielt fremstillet til formålet. Cykelstien går mod syd næsten til Randers, og mod nord, helt til Aalborg.

 

Vores sammenhold i de to små byer er intet mindre end fantastisk - og hvis det ikke havde været tilfældet, ville vi ikke ha' eksisteret som samfund på nuværende tidspunkt, for JA det er en udfordring at bo ude på landet i disse tider men menneskerne, naturen og den økonomiske frihed ved at bo billigt opvejer langt de mere logistiske udfordringer der kan være ved at bo her.

 

Vi er en blandet skare, og mon ikke vi repræsenterer gennemsnittet af alle danske byer bare i et noget mindre antal - nogle læser Information, nogle læser Ekstra Bladet, Politiken eller Kristelig Dagblad, mange læser Nordjyske men alle læser Hadsund Folkeblad, vores lokale avis der dokumenterer det vi for længst allerede har hørt via bysladderen.....

 

Vi er beriget med masser af frisk luft og plads til f.eks. husdyr - endelig kan ungerne få den hundehvalp eller den kattekilling, som de har ønsket sig længe, og hønsene kan placeres i baghaven, og producere de skønneste æg til morgenbordet.

 

Vi bor et sted, hvor hus- og grundpriserne gi'r plads i budgettet til 2 gode biler, 2 udenlandsrejser om året, rødvin i weekenden og lækre bøffer på panden fra dyr, der har gået på markerne omkring byerne - det kræver selvfølgelig, at mindst én i husstanden har arbejde!

 

Vi har masser af natur der indbyder til både traveture, kvikke løbeture og cykelture i alle hastigheder, cykelstien går helt ind til det nye SUPER sygehus der er ved at blive bygget........

 

Vi har fibernet i begge byer, så der er mulighed for hurtigt internet ( WAOO! ) op til 500/500 Mbit/s

 

Vi har fjernvarme i begge byer - indtil for ca. et år siden, var det noget af Danmarks dyreste fjernvarme, nu er der barberet 45% af prisen, så nu er alle glade!

 

Vi er forskånet for trafikpropper! - men OK inrømmet, i sæsonen kan man have fornøjelsen af at ligge bag en traktor eller to....

 

Vi lever i et overskueligt og trygt miljø, hvor alle kender alle - specielt for børn er det en fordel, de lærer f.eks. hurtigt, at kunne begive sig på lege-besøg hos hinanden.

 

Vi ligger lunt i svinget - selv en vinmark kan vi prale af!

 

Og - at bosætte sig i vores område, gi'r mulighed for at mindst den ene kan gå på ½ tid, og alligevel vil man ha' plads i budgettet til lidt luksus.

 

Og - man kan som eneforsørger i vore byer få råd til det lille hus med have, der gi'r ungerne mulighed for masser af frisk luft, gode legekammerater, og hvor man som den voksne vil blive taget godt imod og hurtigt blive en del af landsby-sammenholdet.

 

 

Goodiebag

Ved køb af hus eller grund i Veddum eller Skelund får man udleveret en velkomstkasse.

 

Kassen består af en skøn blanding af konkrete varer, og en masse "billetter," som gi'r mulighed for gratis ydelser og rabatter - se her!

 

Rabat på badmintonbane i én sæson

 

Tommy Eriksen laver gratis tegninger af dit nye drømmehus, klar til at sende til kommunen

 

Skelund Midtpunkt gi'r 2 gratis øl + gratis fællesspisning

 

Skelund idrætsforening gi'r ét års gratis kontingent

 

Veddum Landsbylaug gi'r gratis

medlemsskab i ét år

 

Lokalhistorisk forening Veddum gi'r lamineret skrivelse med fakts om det gamle Veddum, samt invitation til kaffe og en snak.

 

Skelund Auto gi'r gratis værkstedsløn ved olieskift

 

Skelund/Veddum Tennisklub gi'r ét års gratis medlemsskab

 

Lokalhistorisk forening Skelund gi'r ét års gratis medlemsskab

 

Skelund/Veddum Husmoderforening gi'r ét års gratis medlemsskab

 

Pia Thøgersen gi´r gratis 10 x ½ t. klaverundervisning

 

Veddum idrætsforening gi'r 1/2 års gratis kontingent på senior og old blys holdene til alle i husstanden.

 

ASV (Als, Skelund, Veddum ungdomsfodbold) gi'r 1/2 års gratis kontingent alle børnd i husstanden

 

FDF - Skelund/Veddum gi'r 1/2 års gratis kontingent alle børnd i husstanden

 

H E Handel én times gratis arbejde ved olieskift

 

VSV-Varmeforsyning gi'r gratis tekniker-besøg til optimering af fjernvarme anlæg, der er tilkoblet VSV-varmeværk

 

Veddum Brugs gi'r 3 falsker vin eller en kurv med Øko-varer

 

Frugt & Grønt v. Danny gi'r tilplantet krukke, lidt have blomster,

eller frugt og grønt.

 

HH Gulvrådgivning gratis konsulent rådgivning på gulve

 

Copyright © skelund-Veddum.dk. Design stenderholmriis.dk 2014