Nærmiljø

Hvad kan vi tilbyde for at gøre din hverdag lettere?

 

 

DAGLI' BRUGSEN i Veddum står på hovedet for at servicere alle - stort udvalg af øko-varer - smilende og god service - OG måske bryder brugsuddeleren ligefrem ud i sang - alt kan ske, men sikkert er det, at man gør sig umage for, at det bliver en god indkøbsoplevelse, når man går i brugsen!

 

MINI-MARKED, Conni kan lange mælk, brød, elpærer, flotte blomsterbuketter, opvaskemaskiner og kartofler over disken - har hun ikke det du mangler, kan hun sikkert skaffe det! Det er Skelunds fantastiske blomster- og el-butik, der sørger for, at ingen lider nød!

 

BLOMSTER-GRØNT-PLANTER - Dannys lille butik og drivhuse ligger godt gemt i byens gamle kvarter. Danny har travlt, og ofte opfordres man til at benytte sig af venlig og høflig selvbetjening! Her valfarter folk til fra det meste af Himmerland for at købe flotte og billige udplantningsplanter, og når man nu alligevel er der, kan man jo benytte lejligheden til at beundre hans flotte høns!

 

LÆGE - ikke mange læger byder indenfor i så hyggelige omgivelser!

 

 

 

 

Nærområdet

 

Der er 8 min. kørsel til Hadsund, som kan tilbyde:

lystbådehavn, svømmehal, restauranter, kultur - en stor god handelsby med lidt af det hele!

 

½ times kørsel til Hobro:

Byen som byder ind med de gymnasiale uddannelser, levende handelsmiljø og mange kulturtilbud

 

½ times kørsel til Aalborg og det nye super-sygehus:

Det betyder arbejdspladser! Vi må se i øjnene, at Skelund og Veddum ikke kan byde på mange arbejdspladser, men hvad gør det - man bor jo billigt herude hos os, og har derfor råd til bil, måske to biler, og det ta'r altså ikke længere tid at køre fra vores område til Aalborg Øst, end det ta'r at køre fra Aalborg Vest til Aalborg Øst - og her får du råd til din drømmebil/hus!!

 

45 minutters kørsel til Aalborg bymidte:

Hvis du pludselig bliver sulten efter det hektiske liv, er det stadig kun en smuttur væk!

 

1 times kørsel til Aarhus bymidte:

Jyllands metropol med det gamle universitetsmiljø og ikke mindst med masser af arbejdspladser!

 

½ times kørsel til Randers:

Der også kan byde ind med masser af arbejdspladser.

 

Sidst, men ikke mindst:

12 min. kørsel til Danmarks smukkest beliggende golfbane med udsigt over Mariager Fjord. Klubben har 594 medlemmer, og et medlemskab koster ca. 5500 kr. om året

 

Copyright © skelund-Veddum.dk. Design stenderholmriis.dk 2014